Raamattu Kirkkonummella alkaen 31.1.2013

Raamattuinfo Ry vuokrasi Kirkkonummen kunnalta valaistun lasivitriinin (näyteikkunan). Lasivitriini sijaitseen Kauppakeskus Kirsikkaan vievän alikulkutunnelin seinässä ja se on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella. Sisustus pitää vuokrasopimuksen mukaan uusia vähintään kolmen kuukauden välein.
Lasivitriinin mitat ovat suurinpiirtein seuraavat: leveys 4 metriä, korkeus 2 metriä ja syvyys 0,7 metriä.
Alikulkutunnelissa on kaikenkaikkiaan 12 lasivitriiniä, kuusi lasivitriiniä kummallakin seinällä. Lasivitriineistä 10 on saman kokoista, kuin Raamattuinfo Ry:n vuokraama lasivitriini, muut kaksi ovat pienempiä.

Ikkunasisustus 31.1.2013


Tammikuun viimeisenä päivänä lasivitriinin takaseinään kiinnitettiin useita eri raamatuntekstijulisteita.
Lattialle laitettiin raamatuntekstijulisteita valokuvamuodossa.


Kuva lasivitriinin lattiasta.


Kuva vähän kauempaa.

Ikkunasisustus 2.2.2013


Lasivitriinin yleisilme oli lievästi epäsiisti, joten 2.2.2013 koko sisustus laitettiin uusiksi. Takaseinälle kiinnitettiin kolme kuuden julisteen ryhmää, joista kukin muodostavat ristikuvion. Kaikissa julisteissa on sama raamatunteksti (Joh. 14:1): ”Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun”.
Lattialla on valkoista harsokangasta, jonka päälle on aseteltu paperista leikattuja
erikokoisia punaisia sydämiä sekä valokuvamuodossa samaa julistetta, kuin seinälläkin.


Sivukuva edellisestä.

Ikkunasisustus 28.4.2013


28.4.2013 ikkunaan laitettiin uusi sisustus.
3 * 6 julistetta, joissa Jeesuksen lausuma ajatus (Joh. 6:37, Raamattu Kansalle käännös): ”Sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.”

Ikkunasisustus 2.7.2013


2.7.2013 uusittiin ikkunan sisustus. Ristiteemalla jatkettiin.
Seinään kiinnitettiin 3 * 6 julistetta, joissa Jeesuksen lausuma ajatus (Joh. 7:37): ”Jos jonkun on jano, tulkoon minun luokseni ja juokoon.”


Kuva lasivitriinin lattiasta.


Ikkunasisustusmatkalla pysähdyimme Espoon keskustassa.
Kirpputorilta löytyi suuri ruotsinkielinen Raamattu sekä maljakko.

Ikkunasisustus 22.9.2013


Ikkunaan sisustettiin uudelleen. Takaseinään kiinnitettiin jälleen julisteita kolmen ristin muotoon, samalla tapaa, kuin edellisilläkin kerroilla. Keskimmäiseen ristiin tuli Jeesuksen sanat ”Usko minua” (Joh. 4:21). Tämän tekstin valitsi pikkupoikamme. Keskimmäisen ristin molemmilla puolilla olevissa risteissä on Jeesuksen sanat (Mat. 11:28): ”Tulkaa minun luokseni kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon”.

Ikkunasisustus 23.12.2013


Ikkunalle uusi sisustus ja takaseinään kiinnitettiin jälleen julisteita kolmen ristin muotoon. Kaikissa julisteissa on tekstinä Jeesuksen sanat ”Joka seuraa minua, ei kulje pimeässä” (Joh. 8:12.).

Ikkunasisustus 17.3.2014


Ikkunalle uusi sisustus ja takaseinään kiinnitettiin jälleen julisteita kolmen ristin muotoon. Keskimmäisessä ristissä olevissa julisteissa on tekstinä Jeesuksen sanat ”Seuraa minua.” (Matt. 9:9.) ja uloimmissa ristimuodostelmissa olevissa julisteissa on Jeesuksen sanat ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. (Matt. 28:18)”.

Ikkunasisustus 14.6.2014


Ikkunalle uusi sisustus ja takaseinään kiinnitettiin jälleen julisteita kolmen ristin muotoon. Keskimmäisessä ristissä olevissa julisteissa on tekstinä Jeesuksen sanat ”Sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.” (Joh. 6:37.) ja uloimmissa ristimuodostelmissa olevissa julisteissa on Jeesuksen sanat ”Pitäkää usko Jumalaan. (Mark. 11:22)”.

Tätä sivua ei toistaiseksi ylläpidetä, mutta lasivitriinin tekstejä ja sisustusta käydään edelleen päivittämässä.

Pystytetäänkö myös sinun kotipaikkakunnallesi yksi (tai useampi) pysyvä paikka Raamatulle?
Jos tarvitset tässä apua tai vihjeitä, kuinka sellaisen voi pystyttää, lähetä sähköpostia Raamattuinfo Ry:lle.

Tietoa raamatuntekstikampanjoiden laadun valvonnasta.