Tule mukaan

Raamattuinfo ry on hyvin pieni yhdistys, jossa on kolme enemmän ja vähemmän passiivista jäsentä. .

On lukemattomia tapoja pitää esillä julkisilla paikoilla raamatuntekstejä.

Eräs tapa on tuoda raamatuntekstejä internetissä oleville mainospaikoille. Haluaisitko ryhtyä kehittämään kanssani raamatuntekstien julkaisemista internetin erilaisilla mainospaikoilla? Tämä alue on niin äärettömän laaja, että ajalliset resurssini eivät riitä kovin nopeaan toiminnan laajentamiseen. Lomilla tosin on enemmän aikaa, mutta lomia on rajallisesti. Sen olen huomannut, että internetin välityksellä on valtavasti houkuttelevia mahdollisuuksia pitää Raamattua esillä niin, että valtava määrä ihmisiä näkee tekstin päivittäin.

Jos raamatuntekstien esillä pitäminen julkisuudessa kiinnostaa sinua, niin ota yhteyttä. Saat minut kiinni sähköpostilla raamattu <ät> raamattu.info

Internetin lukuisat mainospaikat ovat täynnä ihmisen sanaa. Mielestäni Jumalan sanalla tulisi myös olla siellä oma paikkansa. Minusta olisi mukava, jos jollakulla toisellakin olisi sama vahva ’näky’ tästä asiasta.

Täällä on yksityiskohtaisempaa kuvausta siitä, millaisia tehtäviä hoitamalla raamatunteksteille voisi saada lisää näkyvyyttä.

Kyösti Karjalainen