Uskon Luoja

Ja vielä paljoa useammat uskoivat hänen sanansa tähden(Joh.4:41) (’hänen’ = Jeesuksen).
Raamatuntekstilainaukseni kertoo tilanteesta, jossa Jeesus puheli ihmisille.

Jumalan sanat luovat ihmisissä uskoa Jumalaan. Jumala on lähettänyt sanansa maailmaan juuri ihmistä varten. Jumalan sana ja ihminen kuuluvat toistensa yhteyteen. Tällä hetkellä tilanne kuitenkin on se, että maallistuneessa yhteiskunnassamme elää valtavan paljon ihmisiä, – lapsia ja aikuisia – jotka eivät juuri koskaan törmää Jumalan sanaan elämänympyröissään.

Sana ja ihminen tulisi saattaa yhteen. Raamatussa on paljon tärkeitä viestejä Jumalalta ihmiselle. Raamatun oikea paikka on siellä, missä ihmisetkin ovat. Raamatuntekstien oikea paikka on helposti luettavilla paikoilla busseissa, kauppakeskuksissa, katujen varsilla jne., siellähän raamatunlukijatkin jo ovat paikalla valtavan suurin joukoin.

Köpi

ps. http://www.raamattu.info/tyopaikat