Kirjoita selvästi

Jumalalla oli asiaa. Asia piti kirjoittaa julkiselle paikalle useammalle eri pinnalle. Sanoma tuli kirjoittaa hyvin selvästi. Ilmeisesti näiden tekstien oli tarkoitus kestää paikoillaan luettavassa kunnossa sukupolvelta toiselle. Julkiselle paikalle kiinnitettävien tekstien tehtävänä oli muistuttaa Jumalaan uskovia ihmisiä siitä, mitä Jumala oli sanonut. Lue kertomus: 5.Moos.27:2-8.

Nykyään elämme toisenlaisissa olosuhteissa. Julkiset paikat ovat täynnä ihmisen sanaa, kaikenlaisia mainoksia. Jotkut näistä mainoksista jopa sotivat Raamatun arvomaailmaa vastaan. Julkisten paikkojen teksti- ja kuvamuotoiset viestit kehottavat meitä keskittymään ainoastaan tämänpuoleiseen ja näinollen ne vievät ajatuksiamme pois Jumalan valtakunnasta. Mielestäni varsinainen ongelma onkin juuri se, että Jumalan sana puuttuu julkisilla paikoilla olevasta valtavasta informaatiotulvasta, jonka keskellä päivittäin liikumme ja varsin paljon aikaamme vietämme. Kaupungilla ja julkisilla paikoilla liikkuu ihmisiä ympäri vuorokauden.

Jumalalla on edelleen asiaa meille, niin uskovaisille, kuin niille, jotka eivät vielä usko. Raamatuntekstit ansaitsisivat saada pysyviä paikkoja kaupunkikuvassamme.

Köpi

ps. http://www.raamattu.info/tyopaikat/