Miksi kirkko on kiinni yöllä?

”Miksi kirkko on kiinni yöllä?” kyselee Juha Vainio sanoittamassaan ja säveltämässään hyvin koskettavassa laulussa Apteekin Ovikello. Laulun teksti kertoo sielun tuskien vaivaamista yöllisistä kulkijoista, joille ei ole muuta tuskanlievitystä tarjolla kuin apteekin rautaviini. Yö tuntuu olevan vuorokauden ahdistavin aika näille kulkijoille. Nyt olisi kirkossa päivystävälle papille tarvetta, mutta kirkko on kiinni. Tiedossa ei ole ketään, jonka luokse voisi mennä mieltä huojentamaan.

Sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos. - Jeesus -

Jumalalla on paljon rohkaisevaa sanottavaa näille öisille kulkijoille. Jos öinen kulkija näkisi kirkon ikkunassa, bussipysäkillä, talon seinässä tai muussa näkyvässä paikassa jonkun Jeesuksen lausuman rohkaisevan ajatuksen, saattaisi sillä olla kauaskantoiset positiiviset vaikutukset. Näkyvälle paikalle ripustettu lyhyt raamatunteksti pitäisi väsymättä esillä Jumalan valtakuntaa 24 tuntia vuorokaudessa, päivästä toiseen.

Köpi

ps. http://www.raamattu.info/tyopaikat/